Palaute suoraan asiakkaalta: ”Persoonallinen, kodikas, siisti hyvän mielen paikka. Asiakkailla oma konellisella ilmanvaihdolla ja lämmityksellä varustettu telttansa, jonne vetäytyä. Teltassa ei turhaa. Pieni pöytä, naulakot, meikkipeili, tuuletin, aamutossut. Hyvät vuoteet. Viihtyisät yhteiset tilat. ”Nuotio” huone seurusteluun , puutarhakeinu, kodinomainen keittiö, jossa asiakkaille oma jääkaappi. Toimii myös aamiaistilana. Yhteiset suihkut ja wc-tilat, sauna ja myös isompia oleskelutiloja. Sisäänkirjautuminen onnistui ennen netissä ilmoitettua aikaa. Rakennuksessa Kirppikset Jokeri Kirppis, KehräämönRukki/Retrotori  ja muita putiikkeja. Lyhyen kävelymatkan päässä kauppa, ruoka- ja seurusteluravintoloita.”

Mirka Suomi

 

Hotelli Teltalla on monipuoliset tilat, jotka voidaan helposti räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

 

Keittiö_hotelli-Teltta

Hotelli Teltan ruokasali sijaitsee vastaanottoaulan vieressä. Asiakkaat voivat käyttää tilaa vapaasti. Hyvin varusteltu keittiö on asiakkaiden vapaasti käytettävissä. Asiakkaita varten on oma jääkaappi, ja ruokasalissa on myös TV . Aamupala tarjoillaa ruokasalissa.

 

DSCN3069 (2)

Hotelli Teltassa on omat suihkutilat miehille ja naisille, ja niistä löytyy erikoisuutena kaatosaavit!

Aulassa on yksi yhteisessä käytössä oleva  WC  miehille ja naisille. Suihkutilojen läheisyydessä on omat WC-tilat miehille ja naisille.

 

Kokoustila Kehräämö sauna

Wäre-saunatila Hotelli Teltan yhteydessä on asiakkaiden käytössä sopimuksen mukaan. Kysy lisää.

 

DSCN3072 (2)

Hotelli Teltassa on yleisiä tiloja, joissa asiakkaat voivat viettää aikaa.