KAUNIS JA INSPIROIVA

ANTTI EVÄVAARAN SUUNNITTELEMA

Designeri Antti Evävaara Studio Antti E:stä on suunnitellut Hotelli Teltan kokonaisuudessaan. Hotelli syntyi hemmottelukeidas Hellimön majoitustarpeita palvelemaan. Myös Hellimön esteettisesti kauniit ja rauhalliset tilat ovat hänen käsialaansa. Evävaaran Orimattilassa toimiva Studio Antti E on erikoistunut akustisiin huonekaluihin ja hänen suunnitelemansa Silence Phone Box sai juuri kansainvälistä tunnustusta, kun se voitti ensimmäisen sijan Pariisin kansainvälisillä 2015 Bureaux Expo -messuilla.

Lue lisää: www.studioanttie.fi, www.hellimo.fi

HOTELLI TELTAN POMO

PIRJO PYLVÄLÄINEN

Pirjo-Pylväläinen3

Muutimme Tampereelta Orimattilaan 2010 ja sain heti työpaikan Hemmottelukeidas Hellimöstä. Ihastuin Hellimöön ja Kehräämöön kokonaisuudessaan, ja kaikkiin niihin tiloihin, joissa minun oli mahdollisuuksia toteuttaa itseäni. Hotelli Teltan ostamiseen avautui mahdollisuus 1.1.2012 ja olenkin ylläpitänyt ja johtanut yritystä itsenäisenä yrittäjänä siitä asti. Olen yrittäjäperheessä kasvanut, ja yrittäjyys on minulle lähellä sydäntä. Halu palvella on luontaista ja se näkyy myös Hotelli Teltassa ja sen palveluissa.

Työ on tarjonnut minulle mahdollisuuden myös harrastaa viikottain lavatanssia, kuntosalia ja pilatesta samassa Kehräämön kiinteistössä. Työstä saadut haasteet ja ihmisläheisyys ovat olleet hyvin palkitsevia. Positiivinen palaute on luonut aina hyvää tunnelmaa koko yritykseen ja antaa minulle voimia ja uskoa siihen, että olen valinnut oikein aloittaessani yrittäjänä Orimattilassa. Tyttäreni Mirva toimii tarvittaessa apuna ja on mukana ideoimassa Hotelli Telttaa eteen päin yhä monipuolisemmaksi hotelliksi!

Mirva-ja-Kehräämö2

YSTÄVÄLLINEN HENKILÖKUNTA

PARAS TELTTAILUKOKEMUS

JATKOPAIKKANA HYVÄ

UNIIKKI YRITYS

EI AINAKAAN OLLUT MUURAHAISIA

RENNON KOTOISA JA RAUHALLINEN

ILMAINEN WIFI

KOKO HOTELLISSA

OLESKELUTILA

IDYLLINEN & VIIHTYISÄ

KEITTIÖ

KAIKKIEN KÄYTÖSSÄ

KUNTOSALIKORTTI

ASIAKKAIDEN KÄYTÖSSÄ

AAMIAINEN

KUULUU HUONEEN HINTAAN

TELTTAHUONEET

KONEELLINEN ILMANVAIHTO & LÄMMITYS

SUIHKU- JA WC TILAT

TYYLILLÄ TEHTY

OMA INFRAPUNASAUNA

ERITYISHUONE KAHDELLE TAI VIIDELLE